Pretraživanje

Wicked Semi-opaque Yellow

Wicked Semi-opaque Yellow

Wicked airbrush boje su "utra-high performance" boje prikladne za sve površine. Boje su pogodne za crtanje detalja jer sadrže extra fino mljevene pigmente.

Više detalja


9,16 €69.02HRK PDV uključen

6003-60

Svi modeli na slikama obojeni su s Wicked airbrush bojama na bijeloj podlozi. U slučaju bojanja crne podloge nijansa se može malo promjeniti. Za pregled karte boja kliknite na preuzimanje.

 

Boje su vrlo otporne na sve utjecaje okoliša. Prikladne su za oslikavanje automobila kao i tkanina, ukratko, za sve površine. Wicked boje možemo lako upotrebljavati iz bočice s airbrushem s diznom od 0.2 mm pa nadalje. Sadrže malo otapala za veću otpornost, bolji protok, raspršivanje i spriječavanje sušenja boje na dizni airbrusha. Boje se mogu dodatno razrjeđivati s W100 Wicked Reducer ili 4012 High Performance Reducer. Razrjeđivati ih možemo u bilo kojem odnosu jer razrjeđivanjem boje ne gube svojstva. Obrađivanje toplinom potrebno je na tkaninama, pri oslikavanju automobila preporučljivo je lakiranje.

 

"Utra-high performance" boje pogodne su za sve površine


  • U Createx Wicked airbrush sustavu boja boje su pogodne za detalje i korištenje airbrusha s malim diznama.
  • Boje sadrže malio udio otapala za bolju viskoznost i spriječavanje sušenja boje na dizni airbrusha. Sadrže manje od 1% VOC.
  • Primjena : Airbrush 0,20 mm ili veći, s odgovarajućim razrjeđivanjem može se koristiti i dizna 0.15 mm bez problema.
  • Razrjeđivanje : Airbrush - razrjeđivanje po želji, ovisno o veličini dizne s W100 Wicked Reducer ili 4012 High Performance Reducer.

Košarica  

Nema proizvoda

Dostava 0,00 €
PDV 0,00 €
Ukupno 0,00 €(0.00€)

Cijene uključuju PDV

Blagajna

Akcija

Sve u akciji